OM OSS / ABOUT US

Jaha, vad kan jag berätta om mig själv då?!
Namnet är Frida Brändström. Vi bor sedan oktober 2012 i Fårskäret, inte långt från Järnäsklubb utanför Nordmaling. Med vi, menas min underbare sambo Fredrik och våra två flickor Freja och Idun. Utöver oss tvåbenta så finns våra härliga bondkatter Teodor & Benjamin och våra hundar givetvis också här hemma med oss.

Jag tycker om att ha nära till naturen med härliga promenadstråk, bra badstränder och fina spårskogar och underbara vyer att vila ögonen på… Något som uppfylls till fullo just nu vid havets rand…
Emellanåt vill vi dock fly hemmet och då tar vi oftast vår mysiga husbil och åker iväg på upptåg… 😉

I vanliga fall jobbar jag som busschaufför och kontorsråtta i min sambos företag Abramssons Buss AB. Företaget har sitt säte i Gräsmyr och huvuddelen av trafiken utförs i området kring Umeå, Robertsfors och Nordmaling, samt till de egna researrangemang vi anordnar.

Hundar är min stora passion i livet jag bara älskar att ha dem omkring mig. I hunden har man en vän för livet och kompis i vått och torrt. Jag tycker om att ställa ut och åker gladeligen land och rike runt för att se nya ställen, träffa nya människor och se på hundar av alla de slag…

Jag är utbildad instruktör inom flera områden, jobbar en del som ringsekreterare.
SKK:s Hunduppfödarutbildning och mängder med andra utbildningar & kurser finns i minnesbanken, man blir ju aldrig någonsin fullärd.
Jag vidareutbildar mig ständigt inom området hund.

Första riktigt egna hunden flyttade in år 2000, en groenendaeltik vid namn Rödådaelen’s Kithara, innan henne hade jag hållit på och tränat och pysslat med de hundar familjen och släkten kunde erbjuda.

Just nu har vi två egna hundar här hemma; samojedtiken ”Kiki” (Polarhiet’s Zhestful Khione, f.2017)
groenendaelhanen ”Pirr” (Eternity’s Empire, f. 2022), som kom till oss som en omplacering sommaren 2023.
Vi har dessutom den tyska schäferhunden ”Sira” Försvarsmaktens Sira (f.2022) som ägs av Försvarsmakten men jag är fodervärd till fram till hennes L-test framåt nyåret 23/24.

– Frida –