Lioness K9 Hundägarutbildning

Jag kan hjälpa dig med din vardagliga & tävlingsmässiga hundträning, både genom träning i grupp och enskilda pass. Vi lägger upp individuella träningsplaner för att maximera era resultat etc.

Jag är nu under utbildning till Hundpsykolog & Problemhundskonsult och kommer att erbjuda djupgående problemutredningar där vi ser till hela hunden både fysiskt, psykiskt och själsligt för att ge bästa möjliga förutsättningar för lyckade slutresultat.

Jag brinner lite extra för valputveckling och vidareutveckling av relation och samarbete i vardagen, tillika att med enkla medel berika hundens liv och hjälpa till att göra vardagens promenader roligare och mer utvecklande… 

Jag har fortsatta planer på vidareutbildning med ämnet hund i central roll, så håll utkik på dessa sidor för mer information…

Med vänlig hälsning
Frida Brändström